Boneg-Saogalemu ma le umi o tagata poto o pusa fesoʻotaʻiga o le la!
E iai sau fesili?Valaau mai matou:18082330192 po'o imeli:
iris@insintech.com
lisi_fanua5

Mo le tufatufaina photovoltaic 4 vaega tiga tetele, micro inverter faigofie ona foia

Talu ai ona o le sini o le "dual carbon" na faʻatulagaina, o le tufatufaina atu o le photovoltaic ua faʻamanuiaina ona o le lelei o le faʻaitiitia o le kaponi faʻaititia, faʻavasega faʻasologa o faʻaoga ma faigofie ona toe faʻafoʻi tupe.Ae ui i lea, faʻatasi ai ma le faʻavavevaveina o le faʻaogaina o le gafatia, o loʻo i ai foi le tele o tiga i totonu o le maketi, e pei ole DC maualuga voltage, paʻu paʻu, faʻagaioiga ma le tausiga faigata ...... O lenei mea e oʻo atu ai i popolega saogalemu ma le leai o se manaʻoga. toe fa'afo'i tupe fa'afaigaluega mo tagata fa'au'uga.

Mo vaega tiga i luga, Wo Mai micro inverter e mafai ona faigofie ona foia.I le taimi nei, matou te tuʻufaʻatasia le faʻafitauli maketi o loʻo i ai nei, suʻesuʻega loloto o le Wo Mai micro inverse solution, e suʻe ai.

01
Maketi tiga vaega # 1: Puipuiga
I tausaga talu ai nei, o afi photovoltaic fale e masani lava, 80% o ia mea e mafua mai i le DC arc e mafua mai i le eletise masani DC eletise maualuga.E le gata i lea, o ia faiga photovoltaic e masani ona faʻapipiʻiina i luga o taualuga o fale poʻo fale gaosimea.O le taimi lava e tupu ai se afi poʻo se pa, o le a aumaia ai le tele o mea totino e leiloa ma lamatia ai ola.
E le gata i lea, o loʻo i ai pea le selau poʻo le faitau afe o volts o le DC i totonu o le afi afi.Afai e faanatinati atu tagata fuimu e laveai, e mafai ona i ai ni taunuuga matautia.O le i'uga, e masani ona fa'atali le au tali muamua mo le afi atoa a'o le'i amataina a latou galuega, lea e masani ona o'o atu ai i le fa'atuai tele i taumafaiga tau afi.

Fuafuaga 1
Saogalemu eletise maualalo, leai se afi ma lamatiaga eletise
Hemai micro inverter e fesoʻotaʻi i le photovoltaic system i le tutusa, faʻamautu le itu DC o le faiga i le tusa o le 40V maualalo voltage, mai le aʻa e faʻaumatia ai lamatiaga o le afi ma le lamatiaga o le eletise.E le tatau ona tatou popole e uiga i se afi afi DC i se fale eletise micro-retrograde.
E tusa lava pe i ai se faʻalavelave faʻafuaseʻi o le micro inverter system ona o mea mai fafo, pe a uma ona tapunia le masini, o le a le feagai le au tali muamua ma le lamatiaga o le faʻalavelave eletise ona e leai se DC maualuga eletise i le fale PV.

02
Manatu tiga maketi 2: le aafiaga paelo

E tofu le panele o le photovoltaic ma uiga eseese, e pei o le taimi nei, voltage ma le tulaga sili ona lelei.O lenei fa'aletonu o le a fa'aalia atili a'o fa'aogaina masini photovoltaic i fafo mo se taimi umi ma tausaga masani.O uiga o le gaosiga o le eletise o le faiga masani photovoltaic e matua ogatasi lava ma le "mea faʻalava laupapa" : o le faiga masani photovoltaic ua mamanuina i le faasologa, ma o le aofaʻi o le gaosiga o le eletise o se faasologa o panels photovoltaic e faʻalagolago tele i uiga o le gaosiga o le photovoltaic vaivai. laulau i le faasologa, o lona uiga o le "vaivai" o le a mautinoa lava toso le au i lalo ma aafia ai le gaosiga o le malosiaga.

Filifiliga 2
Fa'atekonolosi MPPT vaega-tulaga fa'ate'aina le aafiaga paelo

I le va'aiga o le "cask effect", Wo Mai micro reverse medicine.O lona vaega-tulaga MPPT pule e siaki le maualuga maualuga o le eletise o PV module taitasi.Tusa lava pe tasi le PV module e le o galue lelei, e le afaina ai isi PV modules.Mo se faʻataʻitaʻiga, i le faiga atoa o le photovoltaic, pe a faʻaleagaina pe poloka se vaega, o le maualuga maualuga o le pule o le siakiina o isi vaega o le a faʻaauau pea ona faʻatumauina le maualuga o le gafatia.


Taimi meli: Tes-06-2022